Uusi Ansgarius Blog

Kuva Perusta oma blogi
Avatar
Ansgarius
Viestit: 227

Re: Uusi Ansgarius Blog

Viesti#221 » 11 Kesä 2017 11:25

Outoon syndroomaan sairastuneiden lasten vanhemmat vaativat selvitystä ministeriöltä - "Elämämme on pysähtynyt"

Sunnuntai 11.6.2017 klo 05.56


Viisi äitiä ja isää kertoo, että oireiden vuoksi lapset ovat olleet pitkiä aikoja pois koulusta ja osa on pyörätuolissa tai vuodepotilaina.Viisi vanhempaa kertoo lapsistaan, joilla on viimeisen seitsemän vuoden aikana tullut outoja oireita. Vanhempien tietojen mukaan samantapaisesti sairastuneita on Suomessa noin 50.
Vanhemmat vaativat sosiaali- ja terveysministeriöltä apua.
Lapsia on auttanut kokeellinen hoito yksityisellä puolella, jonka vanhemmat maksavat itse.Kuva

19-vuotias Krista on joutunut syndrooman takia vuodepotilaaksi. (JUSSI ESKOLA)


Muutaman vuoden ajan julkisuuteen on tullut tapauksia, joissa lapsilla ja nuorilla on tullut outoja oireita, joita lääkärit eivät ole pystyneet diagnosoimaan miksikään tuntemakseen sairaudeksi. Iltalehti uutisoi esimerkiksi huhtikuussa 19-vuotiaasta Kristasta, joka on joutunut outojen oireiden vuoksi vuodepotilaaksi.

Krista kärsii jatkuvasti voimakkaista vatsakivuista, päänsärystä, pahoinvoinnista ja sykkeen heittelystä. Hänellä on siedettävä olo ainoastaan makuuasennossa.

Sairaiden lasten vanhemmat ovat kevään aikana vaatineet ministeriötä selvittämään outoa sairautta ja sen hoidon tukemista.

Anu Aaltosella, Elina Vuorenmaalla, Mika Mattilalla, Jens Willadsenilla ja Kaisa Tammi-Moilasella on kaikilla lapsi tai lapsia, joilla on viimeisen seitsemän vuoden aikana tullut erilaisia oireita, joille ei ole löydetty diagnoosia. Osa lapsista on sairastunut jo seitsemän vuotta sitten, osa vasta vuosi sitten.
Lapsilla vointi on mennyt niin huonoksi, että he ovat joutuneet jäämään pois koulusta pitkiksi ajoiksi. Voimattomuus on vienyt osan lapsista pyörätuoliin tai jopa vuodepotilaiksi.

Moni lapsi ei ole saanut julkisesta terveydenhuollosta diagnoosia tai mitään hoitoa. Vanhempien mielestä perheet on jätetty sairaiden lasten kanssa yksin.

Elämämme on aivan pysähtynyt lasten oireiden vuoksi. Ei meillä ole mitään muuta kuin se, että lapset saadaan kuntoon ja pääsemme eteenpäin. Se on ainoa toiveemme, Vuorenmaa sanoo.


Haluavat selvityksen


Vanhempien mukaan Suomessa ei ole koottu yhteen tapauksia tai tutkittu outoja oireita, vaikka niitä on monilla lapsilla.

Viisi vanhempaa tapasi sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilan maaliskuussa. He pyysivät ministeriltä riippumatonta selvitystä suomalaisten sairastumisesta sekä valtion tukea kokeellisille hoidoille, hoitoyksikköä lapsille ja kansainvälisen tutkimusryhmän tukemista.

Tapaamisen jälkeen he eivät saaneet ministeriltä vastauksia. Vanhemmat vaativat uutta tapaamista, ja asia siirrettiin sosiaali- ja terveysministeriön sisällä Mattilalta perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehulalle (kesk).

Tämän viikon torstaina viisi äitiä ja isää tapasi Rehulan erityisavustajan sekä kansanedustajat Antti Kaikkosen (kesk), Anna-Kaisa Pekosen (vas) ja Timo Heinosen (kok).

Tästä ei selvitä diagnoosikoodeja selvittämällä. Nämä lapset ovat niin kirjavasti diagnosoituja ja kohdeltuja, niin yksityisellä kuin julkisella puolella. Heitä ei yhdistä mikään yksi lokero. Tässä pitäisi olla kiinnostunut sairasta lapsista, eikä diagnooseista, Tammi-Moilanen sanoo.

Vanhemmat ovat toiveikkaita, että vihdoin selvitykseen tulisi vauhtia, mutta ovat myös varautuneet uuteen pettymykseen.

Kyllä he pitivät tilannetta täysin kohtuuttomana meidän perheiden, ja niiden perheiden osalta, joiden puolesta olimme puhumassa. Saimme ymmärrystä, ja meitä tunnutaan uskovan, Tammi-Moilanen sanoo kansanedustajien tapaamisen jälkeen.

Rehulan erityisavustaja lupasi, että asiasta keskustellaan ministeriössä. Vanhemmat pyysivät vastausta kysymyksiin juhannukseen mennessä.


Suuri oirekirjo


Lapsilla on erilaisia oireita, kuten kipuja, sykkeen heittelyä ja uupumusta. Osalla lapsista on käytöshäiriötä. Vanhempien mielestä lapsien sairauksissa ja sairastumisessa on paljon yhtäläisyyksiä.

Vanhempien mukaan monen oireet ovat alkaneet pitkien sairasteluiden tai rokotteenoton jälkeen.

Oireisiin on liitetty väsymysoireyhtymä CFS sekä autonomisen hermoston toimintahäiriö POTS ja käytökseen vaikuttava neuropsykiatrinen sairaus PANS. Syytä tai diagnoosia erilaisten oireiden kasautumiselle ei ole kuitenkaan löytynyt.

Vanhempien mukaan yhteisiä lapsille on, että heidän autonominen hermostonsa on sekaisin. Vanhemmat ovat hakeutuneet yksityisille lääkäriasemille Suomessa ja ulkomailla. Kaikille viiden vanhemman lapsille on tehty kokeellisia immunoterapisia hoitoja. Hoito korjaa potilaan immuunijärjestelmää.

Viiden vanhemman lapsilla hoidot ovat auttaneet ja osa on päässyt oireista jopa kokonaan eroon. Vanhemmat maksavat hoidot itse.

Osa lapsista on saanut julkisessa terveydenhuollossa jonkin kipuihin tai käytökseen liittyvän diagnoosin, ja saavat siksi valtiolta esimerkiksi vammaistukea. Tuki on kuitenkin pieni, eikä se kata kokeellisia hoitoja. Vanhemmista valtiontukien saaminen olisi kuitenkin edes symbolinen tunnustus siitä, että heitä yritetään auttaa.

Vanhemmat kertovat, että heille on sanottu julkisella puolella, että oireet ovat psyykkisiä, ja ne ovat voineet syntyä esimerkiksi kovan stressin jälkeen. Vanhempien mielestä on loukkaavaa, että oireita väitetään psyykkisiksi.

Tapauksia ei ole vain Suomessa, vaan tapauksia on todettu satoja pohjoismaissa, Tammi-Moilanen sanoo.


Tulevia työkyvyttömiä?


Vanhemmat nostavat esille, että lasten hoitamatta jättäminen aiheuttaa paljon kustannuksia yhteiskunnalle. Vuorenmaa on kahden lapsen omaishoitaja. Hän kertoo, että hänen 16-vuotiaalle tyttärelleen tuli juuri kirje, jossa kyseltiin jo työkyvyttömyyseläkkeen myöntämisestä.

Nämä lapset makaavat vuosikaudet sängynpohjalla, vanhemmat ovat pois töistä, tulee omaishoidon maksuja, vammaistukia, kouluihin erityisavustusta. Se kaikki maksaa yhteiskunnalle, Vuorenmaa sanoo.

Kun terveydenhuolto ei anna mitään, niin sosiaalipuoli korvaa. Siihen mukaan inhimilliset kärsimykset, Tammi-Moilanen jatkaa.

Vanhemmat tekivät keväällä lyhyessä ajassa oman selvityksen, johon 50 vanhempaa vastasi heidän lapsillaan olevan samantyyppisiä outoja oireita.

Tämä on seuraava tapaus, josta ministeri joutuu tulevaisuudessa pyytämään anteeksi. Liuta lapsia on invalidisoitunut. Tämä on harvinaista Suomessa, Tammi-Moilanen sanoo.

ELLI HARJU


linkki:
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017061 ... 6_u0.shtml


P.S. Tuntuisi, ett alkaa rokotteiden jälkioireet näkymään.. /#musti/"

Avatar
Ansgarius
Viestit: 227

Re: Uusi Ansgarius Blog

Viesti#222 » 11 Kesä 2017 17:26

Sampo Terho vuonna 2007: Eurooppalaiset levisivät kuin luonnonvoima – Nyt rotu on vaarassa


Terho vaati Kanava-lehdessä ”laajamittaista arvokeskustelua” eurooppalaisia uhkaavasta kuolemasta.

Sampo Terho

Kotimaa 7.3.2017 20:22

Sampo Terhon ilmoittauduttua perussuomalaisten puheenjohtajakisaan julkisuudessa on nostettu esiin hänen Kanava-lehdessä vuonna 2007 julkaistu esseensä ”Eurooppalaisten menneisyys ja tulevaisuus”.

Siinä Terho ennakoi eurooppalaisten osuuden maailman väestöstä kutistuvan niin nopeasti, että heistä on ennen pitkää tulossa uhanalaisia.

”Tämän tunnustaminen ei vaadi minkäänlaista rotuvihaa tai rasismia muita kansoja kohtaan, mutta vahva poliittisen korrektiuden kulttuuri ei saa estää meitä edes puhumasta asiasta”, Terho huomautti.

Suomen Kuvalehti julkaisee Terhon kirjoituksen kokonaisuudessaan.

 

Suomen väestökehityksestä puhutaan julkisuudessa jatkuvasti. Väestömme vanhenee ja syntyvyys on alhainen, kuten teollisuusmaissa yleensä. Työikäinen väestömme alkaa vuoden 2010 kieppeillä vähetä, jolloin työssäkäyvien rasitukset yhteiskunnan ylläpitämiseksi kasvavat merkittävästi.

Ratkaisuksi on tarjottu yleensä siirtolaisuutta. Maahanmuuttajia täytyisi oman syntyvyyden kehityksestä riippuen vastaanottaa vähintään 5 000 ihmisen vuosivauhtia, jotta väkiluku pysyisi ennallaan. Työvoiman kehityksen kannalta on pidetty suotuisana jopa 15 000 maahanmuuttajan vuosivauhtia.

Tämän suuntainen kehitys onkin jo alkanut. Vuonna 1980 ulkomaalaisia oli Suomessa vain hieman yli kymmenen tuhatta, nyt noin kymmenkertainen määrä.

Seuraava ulkomaalaisten kymmenkertaistuminen tapahtunee maassamme hitaammin, mutta historiallisesti silti ehkä hyvinkin nopeasti.

On puhuttu, että siirtolaisia pitäisi ensi hätään ottaa kaikkiaan 300 000–500 000, jotta talous ei kärsisi. Tämän jälkeen jo siirtolaisten oma lisääntyminen voi muutamassa sukupolvessa muuttaa väestösuhteita edelleen huomattavasti.
Tilanne on sama koko läntisessä Euroopassa. Hedelmällisyysaste on useimmissa Euroopan maissa jopa Suomea alhaisempi, ja keskimäärin naiset saavat EU-maissa vain 1,47 lasta.

Muuallakin poliitikkojen ratkaisu ongelmaan ovat tavallisesti olleet siirtolaiset, joita onkin Euroopan suurmaissa kuten Saksassa ja Ranskassa vastaanotettu jo vanhastaan miljoonittain.

Mutta jos ajattelemme kehitystä vähän pitemmällä aikavälillä kuin joidenkin vuosien tai vuosikymmenien päähän, niin mikä seuraus tällä kehityksellä tulee olemaan. Mikä on se historiallinen konteksti johon tämä kehitys kuuluu ja mitä sen pohjalta voidaan oppia?


Pelkkä ihonväri kuitenkin vaikuttaa ratkaisevasti kulttuuriseen perimäämme.


Ihmiskunta, kuten kaikki eläinlajit, on jakautunut useisiin alalajeihin ja edelleen rotuihin. Alalajit, kuten neandertalin ihminen, ajautuivat sukupuuttoon jo esihistoriallisina aikoina. Jäljelle jäänyt alalaji homo sapiens sapiens on perinteisesti jaettu kolmeen rotuun: negroideihin, mongoloideihin ja kaukasialaisiin.

Tämä on hyvin karkea jaottelu, mutta tämän esseen kannalta riittävä, sillä tarkoitus on biologian sijaan valottaa ennen kaikkea historiallisen kehityksen perusperiaatteita.

On paljon kiistelty siitä, onko näillä roduilla muuta merkitystä yksittäisen ihmisen kehitykselle kuin eräät ulkonaiset seikat, kuten ihonväri. Tutkijat ovat arvelleet, että vain 6–10 prosenttia yksilöiden välisestä geneettisestä vaihtelusta johtuu rodusta.

Sekään ei ole tämän esseen kannalta ratkaiseva kysymys, sillä jo pelkkä ihonväri kuitenkin vaikuttaa ratkaisevasti kulttuuriseen perimäämme sen kautta, mihin etniseen ryhmään yksilö kokee kuuluvansa, tai millaisia ennakkoluuloja muut häneen asettavat.
Oli rodullisen perimämme merkitys tai merkityksettömyys sitten mikä tahansa, niin rotujen olemassaolo sinänsä lienee kiistatonta.
 
Kehitys nykyihmisen monimuotoistumista kohti alkoi, kun tuleva euraasialainen populaatio lähti Afrikasta noin 100 000 vuotta eli 5 000 sukupolvea sitten. Tämän jälkeen pitkät välimatkat erottivat lähteneitä ja jälkeen jääneitä, ja populaatiot eriytyivät biologisesti toisistaan.

Sama kehitys toistui sitten Afrikasta poistuneen haaran suhteen uudestaan vielä kahdesti. Kaukasialaiset erosivat aasialaisesta haarasta noin 40 000 vuotta sitten ja lähtivät kulkemaan länttä kohti, osan saapuessa lopulta Eurooppaan ja syrjäyttäen täällä asuneet neandertalin ihmiset.

Vielä neljäs haara syntyi, kun osa mongoloideista taivalsi silloin kuljettavissa olleen Beringin salmen poikki Amerikan kaksoismantereelle ja jäi sittemmin sinne eristyksiin.

Tätä lukumääräisesti vähäisintä haaraa ei kuitenkaan aina ole eroteltu Aasian mongoloidisesta haarasta, ja puhun selvyyden vuoksi itsekin tässä esityksessä vain kolmesta rodusta.

Kuten kaikki lajit ja rodut, myös ihmiset tietysti elivät alun alkaen ennen kaikkea maasta. Keräilytaloudessa ihmisten elämä oli vielä liikkuvaa, mutta maanviljelyn omaksuminen noin 10 000 vuotta sitten lopetti vähitellen vaelluksen.
Viljelyyn ryhdyttyään heimot juurtuivat paikoilleen ja opettelivat tarvittaessa puolustamaan kotiseutunsa asumisoikeutta. Alkoi syntyä työkaluja paitsi maanviljelykseen, niin myös varta vasten sodankäyntiin – siis aseita.

Kun kolme rotua näin olivat ikään kuin jakaneet maailman asuinalueet, voidaan puhtaan maantieteellisesti tarkastellen todeta Eurooppaan muuttaneen rodun saaneen kurjimmat lähtökohdat lisääntymiselle, johon kaikki lajit ja rodut tavallisesti luonnostaan pyrkivät.

Eurooppaan muuttaneiden asuinalue oli Afrikkaan ja etenkin valtavaan Aasiaan verrattuna pieni ja köyhä. Tämän johdosta Euroopan populaatio pysyi aina lukumäärällisesti verrattain pienenä erityisesti aasialaiseen nähden.
Toisaalta vaikeiden olosuhteiden on usein nähty kannustavan kekseliäisyyteen ja karaisevan työteliäisyyteen, mistä suomalaiset varmaan voimat toimia yhtenä parhaista esimerkeistä.


Alkoi pienen kaukasialaisen rodun ekspansion aika.


Maanviljelyksen omaksumisesta alkaen kaukasialaiset ja mongoloidiset kansat siis tyytyivät pääasiassa olemaan paikoillaan, ja varsinkin kirjoitustaidon myötä alkoi nopea tekninen ja sivistyksellinen kehitys.

Erilaiset historialliset tapahtumat, kuten vieraiden kansojen hyökkäykset tai luonnonkatastrofit kuitenkin joskus ajoivat kansoja edelleen liikkeelle – tai perikatoon. Yksi tunnetuimmista historiallisen ajan kansainvaelluksista on Länsi-Rooman tuhoon johtanut germaanien kansainvaellus.

Paikoilleen asettumisesta lähtien rotujen ja etnisten ryhmien selviäminen perustui siis voimaan ja haluun puolustaa omaa reviiriään. Näin jokaiselle rodulle syntyi ikään kuin oma sydänalue, jolla se eli ja kehittyi niin biologisesti kuin kulttuurisesti kohtuullisen eristäytyneenä.

Koska populaatiot olivat vielä verrattain pieniä ympäröivän maailman kantokykyyn nähden ja liikkuminen oli hidasta ja vaikeaa, ei vuosituhansiin tapahtunut maailmanlaajuisia mullistuksia rotujen välisissä määrällisissä suhteissa tai niidenkäytössä olevissa asuinalueissa.

Tämä pitkä ”rauhanaika” kuitenkin tuli päätökseensä, kun huonoimmista lähtökohdista ponnistava kaukasialainen populaatio alkoi kehityksessä erottua muusta maailmasta.

Teknillinen edistys ja väkiluvun kasvu vahvisti sydänkeskiajalta lähtien kaukasialaisia muita nopeammin. Uudelta ajalta alkaen jopa Kaukoidän kekseliäs ja lukumäärällisesti ylivertainen mongoloidinenkin populaatio jäi kehityksessä jälkeen. Alkoi pienen kaukasialaisen rodun ekspansion aika.

Ristiretket voidaan nähdä tämän kehityksen orastavina ensioireina, löytöretket sen suurena läpimurtona.
Huomionarvoista on, että kiinalaisilla oli ollut kaikki tarvittava teknologia löytöretkien käynnistämiseen jo ennen eurooppalaisia, mutta he eivät koskaan ryhtyneet purjehtimaan avomerten yli, vaan seurailivat vain rannikoita aina itäiseen Afrikkaan saakka.

Ilmiölle on tarjottu niin biologisia kuin taloudellisia selityksiä: eräät luonnontutkijat väittivät pari vuotta sitten, että kaukasialaisten miesten perimässä on poikkeuksellinen kyky riskinottoon.

Perinteisemmin asia on kuitenkin selitetty eurooppalaisten oman mantereen pienuudella ja köyhyydellä, mikä suorastaan pakotti etsimään uusia asuinseutuja elintason parantamiseksi ja myöhemmin liikaväestön purkamiseksi.


Kantona kaskessa olivat Pohjois-Amerikan mongoloidiset alkuperäiskansat.


Ilman minkäänlaista yhteistä suunnittelua Euroopan kansat suuntasivat katseensa jälleen ennen kaikkea länteen.
Amerikan kaksoismantereen löytyminen toi eurooppalaisten ulottuville valtavat maa-alueet, melko tarkalleen neljä kertaa suuremmat kuin oma sydänalue. Pieniä siirtokuntia alkoi syntyä nopeasti, mutta alkuun ne olivat lähinnä vain kauppapaikkoja tai Euroopassa vainottujen ihmisten pakopaikkoja.

Todellinen ryntäys uusille alueille alkoi vasta teollistumisen ja kaukasialaisten räjähdysmäisen väkiluvun kasvun myötä. Euroopan väkiluku enemmän kuin kaksinkertaistui 1800-luvulla hieman yli 400 miljoonaan, ja tästä kasautuvasta ylikansoituksesta riitti vielä kymmeniä miljoonia purettavaksi Amerikkaan.

Eurooppalaisten väkiluku oli tuolloin kutakuinkin samalla tasolla kuin kiinalaisten.

Kantona kaskessa olivat Pohjois-Amerikan mongoloidiset alkuperäiskansat, jotka kuitenkin määrällisesti ja teknologisesti alivoimaisina joutuivat vähä vähältä väistymään tulijoiden tieltä.

Etelä-Amerikan kehittyneemmät kansat oli alistettu jo aiemmin niin tautien kuin sotataidon avulla. Mongoloidien ja kaukasialaisen rodun asuinalueiden maantieteellinen suhde mullistui täydellisesti, kun intiaanikulttuurit tuhoutuivat eurooppalaisten tieltä.

Kun Australian kaukasialainen asutus eteni samaan aikaan jo kiivaasti, olivat eurooppalaiset kansat levittäneet asuinalueensa, jotka alun perin kattoivat vain noin seitsemän prosenttia maapallon maapinta-alasta, yli kolmannekseen maailmasta.
Lisäksi otettiin 1800-luvulla poliittisesti haltuun myös 20 prosenttia maailman maapinta-alasta käsittävä Afrikka, mutta täällä olosuhteet olivat siinä määrin heikot kaukasialaisille, että vain harvoille alueille lähti merkittäviä määriä siirtolaisia.


Eurooppalaisten laajentuminen tapahtui luonnonvoimaisena kehityksenä.On korostettava, ettei laajeneminen missään vaiheessa edennyt suunnitellusti, kuten eivät vastaavat kehityssuunnat nykyäänkään etene.

Mitään maailmanhistoriaa muokkaavaa suunnitelmaa oman rodun asuinalueiden laajentamisesta eurooppalaisilla ei ollut, eikä olisi voinutkaan olla – kaukasialainen rotuhan on Rooman tuhosta aina EU:n syntyyn saakka ollut poliittisesti epäyhtenäinen, eikä siten minkäänlaiseen johdettuun toimintaan kykenevä yksikkö, kuten vaikkapa Kiina Kaukoidässä.

Lähes jokainen Amerikkaan lähtenyt kaukasialainen teki päätöksen yksilötasolla. Osa myös karkotettiin väkisin, etenkin Australiaan.

Suunnitelmallisuuden sijaan eurooppalaisten laajentuminen tapahtui siis paremminkin luonnonvoimaisena kehityksenä. Saavutettu maailmanlaajuinen voima-asema antoi mahdollisuuden, johon parempaa elämää etsittäessä tartuttiin.
Kysymys oli luonnossa yleisesti ilmenevästä lajin tai rodun laajenemisesta, jota esiintyy niin eläimillä kuin kasveilla aina kun siihen tilaisuus ilmaantuu.

Kehityksen tiedottomuutta ilmaisee sekin, kuinka eurooppalaiset kylvivät nykyisten ongelmiensa siemenet jo laajentumisensa aikana. Amerikan kaksoismantereelle laivattiin miljoonittain afrikkalaisia orjia, jotka monissa osin esimerkiksi Yhdysvaltain eteläisiä osavaltioita muodostivat merkittävän osan väestöstä.

Näin alkanut kehitys on jatkunut siten, että nykyään 12,9 prosenttia maan väestöstä on afrikkalaisperäisiä. Intiaanien alkuperäisväestöä on 4,4 prosenttia.

Kun tähän lisätään Meksikosta virtaavat maahanmuuttajat, on lopputulos se, että eurooppalaisperäisiä kaukasialaisia edustaa tällä hetkellä enää 67,4 prosenttia väestöstä, ja he jäävät vähemmistöksi perustamassaan maassa näillä näkymin 2040-luvulla.
Kaukasialaiset ovat siis menettämässä suurimman asuinalueensa.

Sama tapahtuu lisäksi kaiken aikaa myös alkuperäisellä sydänalueella Euroopassa. Afrikka ja Aasia purkavat liikaväestöään Eurooppaan pakolaisina, siirtolaisina, adoptiolapsina ja niin edelleen. Samaan aikaan oma syntyvyys vähenee.

Euroopasta ei vielä voida laskea (tai ei ainakaan ole laskettu) selkeää ajankohtaa, jolloin kaukasialaiset jäävät vähemmistöön 2 000 sukupolvea asuttamallaan alueella, mutta historiallisesti se hetki voi nykykehityksen myötä olla aivan nurkan takana, varmaankin seuraavalla vuosisadalla.
 
Kylmä tilastofakta on, että Euroopan alkuperäiskansat ovat maailmanlaajuisesti ajautumassa marginaaleihin. Maailman väkiluvun kehityksestä on monia arvioita, mutta ne ovat samansuuntaisia.

Erään Helsingin Sanomissakin julkaistun arvion mukaan väestömuutokset vuoteen 2050 mennessä tulevat olemaan seuraavanlaisia: Kiinassa asukkaita on 1 437 miljoonaa, Intiassa 1 628 miljoonaa, muussa Aasiassa ja Oseaniassa 2 367 miljoonaa, Afrikassa 1 941 miljoonaa, Latinalaisessa Amerikassa 778 miljoonaa ja Yhdysvalloissa 420 miljoonaa.

Kaikilla muilla mantereilla väkiluvun ennustetaan siis edelleen nousevan, paitsi Euroopassa, jonka väestö tulee laskemaan nykyisestä 728 miljoonasta noin 668 miljoonaan.

Pikainen vilkaisu lukuihin kertoo meille, että Afrikan väestö tulee vuonna 2050 olemaan kolminkertainen Euroopan väestöön nähden
Aasiassa jo yksin Kiinassa tulee olemaan kaksinkertainen väestö koko Eurooppaan verrattuna, jolloin siis myös Venäjän Euroopan puoleiset alueet on laskettu mukaan.

Kun edelleen muistetaan, että Euroopan alueella asuvistakin yhä pienempi osa on perimältään eurooppalaisia, voidaan eurooppalaisten todeta olevan hyvin nopeasti kutistuva vähemmistö maailmassa. Muiden alueiden populaatiossa tulee sen sijaan riittämään yllin kyllin väestöä, josta ammentaa meille siirtolaisia.


Poliittisen korrektiuden kulttuuri ei saa estää meitä edes puhumasta asiasta.


Kaukasialaiset kansat ovat päätymässä samanlaiseen uhanalaisuuteen kuin Amerikan alkuperäiset mongoloidiset kansat.
Tämän tunnustaminen ei vaadi minkäänlaista rotuvihaa tai rasismia muita kansoja kohtaan, mutta vahva poliittisen korrektiuden kulttuuri ei saa estää meitä edes puhumasta asiasta.

Poliittinen korrektius on sitä paitsi hyvin valikoivaa: Kenelläkään ei ole vaikeuksia sanoa, että Amerikan alkuperäiskansojen elinolosuhteita, kulttuuria ja selviytymistä tulee suojella. Miksei saman logiikan mukaan myös Euroopan alkuperäiskansojen selviytyminen ole tärkeää ihmiskunnan monimuotoisuudelle?

Historialliset esimerkit niin Amerikan intiaanien, Australian aboriginaalien, antiikin roomalaisten ja monien pienempien populaatioiden katoamisesta todistavat, että kokonaisten kansojen on mahdollista kuolla tai sulautua muihin.
Eurooppalaisten kehityksen suunta on kiistaton, mutta onko siihen tarvetta puuttua ja miten tämä tapahtuisi, onkin sitten laajamittaisen arvokeskustelun kysymys.

 
Sampo Terhon essee on julkaistu alun perin Kanavassa 6/2007. Suomen Kuvalehti ja Kanava kuuluvat samaan lehtiperheeseen Otavamediassa ja niillä on yhteinen päätoimittaja.Lainaus:
https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/sampo-terho-vuonna-2007-eurooppalaiset-levisivat-luonnonvoima-rotu-vaarassa/

Avatar
Ansgarius
Viestit: 227

Re: Uusi Ansgarius Blog

Viesti#223 » 22 Kesä 2017 11:58

”Voi olla kansanterveydellisiä seurauksia” – Sd-kansanedustaja huolissaan älylaitteiden säteilystä

Politiikka 22.06.2017 11:35

Demokraatti.fi

toimitus@demokraatti.fi


Kansanedustaja Eeva-Johanna Eloranta (sd.) on huolissaan älypuhelimien säteilystä mahdollisesti aiheutuvista haitoista. Hän korostaa, että etenkin lapset altistuvat älylaitteidensa sähkömagneettiselle kentälle sekä vapaa-ajalla että oppitunneilla, mikä kasvattaa heidän elinikäistä altistumistaan

Eloranta on tehnyt aiheesta hallitukselle kirjallisen kysymyksen.

– Sekä suomalaislapset että heidän vanhempansa ovat matkapuhelimen suurkuluttajia.

Matkapuhelinten pitkäaikaiskäyttöön liittyy tieteellisesti osoitettuja riskejä, Eloranta toteaa.

– Maailman terveysjärjestö WHO varoittaa, että runsas ruutuaika ja älyteknologian käyttö voivat heikentää lasten terveyttä, Eloranta muistuttaa.

Sosiaali- ja terveysministeriö vastaa Suomessa säteilyturvallisuudesta ja ministeriön alainen Säteilyturvakeskus ohjeistaa väestöä laitteiden käytön turvallisuudesta.

Viranomaiset eivät ole onnistuneet kiitettävästi valistustehtävässään.

Eloranta kuitenkin huomauttaa, että Suomessa vallitseva tilanne osoittaa, etteivät viranomaisemme ole kiitettävästi onnistuneet valistustehtävässään. Hänen mukaansa ajantasaiselle ja uudistetulle viranomaisohjeistukselle olisi tarvetta.

– Tarvitsemme tiedottamista viestintävälineiden vaihtoehdoista kuten kiinteän nettipuhelimen käytöstä pääasiallisena puhelimena. Myös matkapuhelinkauppiaita olisi velvoitettava jakamaan tietoa vähemmän altistavista matkapuhelimen käyttötavoista, tuomaan esille puhelimien SAR-arvot sekä jakamaan kuluttajille tietoa matkapuhelimen käytön mahdollisista riskeistä.

SAR-arvo kuvaa radioaallosta pään tai vartalon alueen kudoksiin paikallisesti imeytyvää tehoa. Arvoa käytetään säteilevän laitteen aiheuttaman altistumisen mittana.

Eloranta nostaa esimerkiksi Belgian, jossa hänen mukaansa on käytössä kännykkätarra, josta ilmenee matkapuhelimen SAR-arvo, joka puolestaan on luokiteltu viiteen eri kategoriaan alhaisemmasta korkeimpaan.

– Kuluttajia ohjataan valitsemaan alhainen SAR. Vähittäismyymälöissä on esillä materiaalia, joka ohjeistaa kuluttajia turvallisempiin matkapuhelimen käyttötapoihin ja muistuttaa riskeistä.

Suomen Säteilyturvakeskus on yhdessä muiden pohjoismaisten säteilyviranomaisten kanssa vuonna 2004 antanut lapsille kehotuksen noudattaa varovaisuutta.

Säteilyturvakeskus kehotti myöhemmin, 2009, lapsia muun muassa pitämään matkapuhelinta etäällä kehosta ja suosimaan tekstiviestejä. Tätä Eloranta pitää auttamattoman vanhentuneena.

– Käytössä olevien teknologioiden suhteen tilanne on täysin muuttunut vuoden 2009 jälkeen, mutta Säteilyturvakeskuksen ohjeistus ei edelleenkään ole täysin ajan tasalla. Ajastaan jäljessä olevalla tiedottamisella voi olla kansanterveydellisiä seurauksia vaikkapa syöpäriskin kasvuna.

– Kansalaisten tiedonsaantia viestintäteknologioiden riskeistä onkin parannettava.


Lainaus:
https://demokraatti.fi/voi-olla-kansanterveydellisia-seurauksia-sd-kansanedustaja-huolissaan-alylaitteiden-sateilysta/

Avatar
Ansgarius
Viestit: 227

Re: Uusi Ansgarius Blog

Viesti#224 » 22 Kesä 2017 14:59

F-Securen Hyppönen pelottelee Terminator 2 -tulevaisuudella: ”Saamme vain yhden tilaisuuden”

Heidi Kähkönen

31 minuuttia sittenF-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen puhui tiistaina Reboot Finland -verkostoitumistapahtumassa. Hän kehotti yleisöä valmistautumaan tulevaan.

”Ensimmäinen vallankumous oli internet ja nyt meneillään on iot-vallankumous. Jos olemme onnekkaita, ehdimme nähdä myös kolmannen vallankumouksen: tekoäly. Jos kaksi ensimmäistä ovat pelottavia, kolmas vallankumous on helvetin pelottava. Pelottavinta on, että saamme vain yhden tilaisuuden tehdä sen.

Jos teemme sen oikein, hyvä! Jos teemme sen väärin, seuraa Terminator 2”, Hyppönen kertoi.

Hyppönen sanoi silti olevansa optimistinen teknologian kehityksen suhteen siitä huolimatta, että hän törmää työssään jatkuvasti internetin pimeämpiin puoliin.

”Internetin tuhmuuksista huolimatta näen kauneutta internetissä. Se on paras asia, joka elinaikanani on tapahtunut. Rakastan internetiä”, Hyppönen totesi.

Mitä enemmän saamme ihmisiä verkkoon, sitä paremmin toimimme ihmislajina.

Niille, jotka suunnittelevat pysyvänsä esineiden internetin eli iot-maailman ulkopuolella, Hyppösellä on huonoja uutisia.

”Moni ihminen sanoo, ettei aio ikinä ostaa iot-laitteita. Vastaan, ettei heillä ole siihen mahdollisuutta. Hyvin pian myydään pelkkiä iot-laitteita. Leivänpaahtimetkin ovat verkossa, mutta kuluttaja ei välttämättä edes tiedä sitä.”

Optimisti-Hyppösellä on silti huolia. Tietoturvaguru itse ajaa 18 vuotta vanhalla autolla, ja aikoo ajaa sillä vielä kymmenen vuotta.

Hyppönen kysyykin, kuinka pitkiä tulevaisuuden autojen elinkaaret ovat.

”Jos kaikki laitteet ovat tietokoneita, niitä pitää ylläpitää ja järjestelmiä pitää paikata. Kuinka pitkään saamme päivityksiä autoihin? Entä mitä laitteille tapahtuu, jos yhtiöt eivät maksa AWS-laskujaan ja taustajärjestelmä kaatuu?”

Lähde: Tivi http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/f-securen-hypponen-puhuu-helvetin-pelottavasta-vallankumouksesta-jos-teemme-sen-vaarin-seuraa-terminator-2-6658835?_ga=2.161784636.1080080954.1498132492-1695960506.1498132492


Lainaus:
https://www.mikrobitti.fi/2017/06/f-securen-hypponen-pelottelee-terminator-2-tulevaisuudella-saamme-vain-yhden-tilaisuuden/

Avatar
Ansgarius
Viestit: 227

Re: Uusi Ansgarius Blog

Viesti#225 » 23 Kesä 2017 11:58

Kansalaispuolue on valmis sinivalkoinen vaihtoehto

23.6.2017 10:09 Paavo Väyrynen


Oli mielestäni paha virhe, että Keskusta ja Kokoomus kieltäytyivät yhteistyöstä johtoaan vaihtaneiden perussuomalaisten kanssa ja aiheuttivat samalla puolueen hajoamisen. Tästä jää paha häpeätahra Suomen poliittiseen historiaan.

Perussuomalaiset jakautuivat kahtia tavalla, joka ei ole täysin johdonmukainen.

Puolueen vanha eduskuntaryhmä koostui kahdesta pilarista. Aikaisempi puoluejohto nojautui lähinnä maaseutua puolustaviin ja köyhän asiaa ajaviin vennamolaisen perinteen edustajiin. Uudet johtajat puolestaan tukeutuivat vahvimmin sen oikeistolaisiin ja ulkomaalaisvastaisiin jäseniin.

Moni kansanedustaja ei kuulunut kumpaankaan joukkoon. Heidän on ollut vaikea valita kahden uuden ryhmän väliltä.

Hajoamisen myötä Perussuomalaisten eduskuntaryhmä etääntyi Kansalaispuolueen periaatteista ja ohjelmasta.

Kansalaispuolue kannattaa hallittua maahanmuuttopolitiikkaa, mutta asenteellinen ulkomaalaisvastaisuus on meille täysin vierasta. Emme käperry sisäänpäin, vaan ajamme aktiivista Eurooppa- ja ihmiskuntapolitiikkaa. Kehityspolitiikalla pyrimme poistamaan köyhyyttä ja edistämään kestävää kehitystä kaikkialla maailmassa.

Eurooppa-politiikassa näkemyksemme ovat lähellä toisiaan. Kumpikaan ei pidä EU:sta eroamista juuri nyt ajankohtaisena kysymyksenä. Perussuomalaisetkin ymmärtääkseni kannattavat Suomen eroamista euroalueesta heti kun se on mahdollista. Vastustamme molemmat unionin kehittämistä ylikansalliseksi liittovaltioksi.

Suurin on ero ulko- ja turvallisuuspolitiikassa. Jussi Halla-aho ajaa Suomen sotilaallista liittoutumista ja jopa jäsenyyttä sotilasliitto Natossa. Hänen ulkopoliittista ajatteluaan hallitsee vahva kielteinen asenne Venäjää kohtaan.

Perussuomalaisen eduskuntaryhmän sisäpoliittinen linja jää nähtäväksi. Hyvin myönteistä on muun muassa Jussi Halla-ahon tuki maakuntien todellisen itsehallinnon toteuttamiselle ja kriittisyys sote-uudistusta kohtaan. Talous- ja sosiaalipolitiikassa ryhmän linja saattaa kääntyä aikaisempaa enemmän oikealle.

Uuden vaihtoehdon/Sinisen tulevaisuuden poliittista linjaa on vaikeampi ennalta arvioida. Se saattaa olla melko lähellä Kansalaispuoluetta.

Valtapoliittisista syistä Sininen tulevaisuus saattaa kuitenkin olla taipuvainen hyväksymään sekä EU-integraation syventämisen että löysemmän maahanmuuttopolitiikan. Tässä pidikkeenä on tosin hallituspohjan kapeus. Vain muutama ryhmän jäsen voi tarvittaessa hajottaa hallituksen, jos sen linja käy sietämättömäksi.

Poliittisena liikkeenä Sininen tulevaisuus joutuu aloittamaan alusta. Puolueen perustamiseksi on kerättävä 5000 kannattajakorttia. Kokemuksesta tiedän, että se ei ole helppoa.

Muistutan Perussuomalaisten eduskuntaryhmän jättäneitä kansanedustajia siitä, että heille on tarjolla valmis sinivalkoinen vaihtoehto. Kansalaispuolue on terveellä tavalla kansallismielinen kansanliike, jolla on jo yli 2500 kannattajajäsentä.

Kansalaispuolue puolustaa Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta. Ajamme hallittua maahanmuuttopolitiikkaa. Kehitämme tasapuolisesti koko Suomea.

Globalisaation ja ylikansallisen yhdentymisen synnyttämien vaikeuksien keskellä tarvitaan terveellä tavalla kansallismielisten voimien yhteistyötä. Suomen itsenäisyyttä ja suvereniteettia on vahvistettava. Työttömyyden ja köyhyyden nujertamiseksi tarvitaan ennakkoluuttomuutta ja rohkeutta.

Kansalaispuolue tarjoaa kodin niille perussuomalaisille, jotka hyväksyvät sen säännöt, tavoitteet ja ohjelman. Jäseneksi hyväksyttävät parlamentaarikot pääsevät suoraan puoluehallituksesta käsin vaikuttamaan puolueen linjaan ja politiikkaan.


Linkki:
http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/239134-kansalaispuolue-on-valmis-sinivalkoinen-vaihtoehto

Avatar
Ansgarius
Viestit: 227

Re: Uusi Ansgarius Blog

Viesti#226 » 02 Heinä 2017 10:54

"Älä anna lapsesi periä käsittelemättömiä tunnehaavojasi" – terapiaohjaaja antaa elämän tärkeimmän ohjeen vanhemmille

2.7.2017 - 10.29

Puheenaihe Arkisto/Päivi TuovinenEtenkin lapsi aistii tehokkaasti kaiken ympäristössään tapahtuvan. Rintamaidon lisäksi se imee itseensä vanhempiensa tapoja, eleitä, ilmeitä ja tunteita. Matkaan voi tarttua myös kätketyt tunteet – vanhempien tunnehaavat, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet käsittelemättä.

Järvenpääläisen tunnekouluttajan ja terapiaohjaajan Anne-Mari Jääskisen mukaan vanhempien käsittelemättömät tunnehaavat, kuten suomalaisille tyypilliset häpeä ja viha, kaatuvat suoraan lapsen kannettavaksi. Pitkään piilossa muhineen vihan seuraukset voivat olla hyvinkin vakavat ja kauaskantoiset.

''Lapsi täyttää sisäistä tyhjyyttään esimerkiksi syömällä, juomalla tai yltiöpäisellä suorittamisella."

– Jos aikuinen pitää vihan sisällään, lapsi aistii kireyden, mutta ei saa sille ymmärrystä. Se aiheuttaa turvattomuutta ja hämmennystä. Jos vanhemmalta ei saa tarvittavaa peiliä, lapsi ei opi tunnistamaan mikä on omaa ja mikä toisen tunnetta, eikä saa tukea myönteiseen toimintaan. Pahimmassa tapauksessa lapsi erkaantuu omasta itsestään, tunteistaan ja tarpeistaan, Jääskinen sanoo.

– Varttuneemmalla iällä lapsi täyttää sisäistä tyhjyyttään esimerkiksi syömällä, juomalla, pelaamalla tai yltiöpäisellä suorittamisella.

Isoin haaste on tunnistaa piiloutuneet tunnehaavat. Pahimmillaan vanhempi saattaa olla täysin tiedoton omista tunteistaan. Nähdään, että vika on aina muissa.

On pysähdyttävä.

– Vanhempien on hyvä pohtia aika ajoin, millainen ilmapiiri perheessä on. Onko ilmassa kireyttä, jota emme käsittele? Miksi minussa tapahtuu aina näin? Miksi toimin näin?

– Ihmisillä on joskus todella vahvoja kokemuksia ja uskomuksia, jotka vaativat sinnikästä työskentelyä. Minun täytyi itsekin kulkea äärirajalle asti ennen kuin tunnistin oireet. Syy pahaan olooni löytyikin padotuista tunteistani, keskivaikean masennuksen aikanaan läpikäynyt Jääskinen kertoo.

Jotta äärirajoille johtaneilta tilanteilta vältyttäisiin, kannustaa Jääskinen vanhempia puhumaan avoimemmin tunteista perheen lisäksi ulkopuoliselle ihmiselle.

''Ystäväkin voi auttaa. Antakaa itkun tulla."

– Kaikkien on mielestäni hyvä puhua jossain vaiheessa elämää tunteistaan ulkopuoliselle.

Sen ei tarvitse olla aina ammattilainen, jos kokee että ystäväkin voi auttaa. Antakaa itkun tulla.

Viimeiset kahdeksan vuotta tunne- ja vuorovaikutuskouluttajana toimineella Jääskisellä on runsaasti hyviä kokemuksia vanhemmista, jotka ovat esimerkiksi kehollisen ja luovan tunnetyöskentelyn kautta saaneet helpotusta tunteiden käsittelemiseen. Jääskistä auttoivat masennuksen yli muun muassa terapia, maalaaminen ja luonto.

– Käsitellyn tunteensa kautta vanhempi voi ymmärtää ja oppii ohjaamaan lastaan. Ärsyyntyneen lapsen tunne ei enää tunnukaan pois saatavalta, vaan sitä voi rauhallisesti kanssasäädellä oman olemuksen ja sanoittamisen avulla. Usein jo pienetkin muutokset arjessa ohjaavat lasta kohti positiivisempaa lopputulosta.


Linkki:
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/535508-ala-anna-lapsesi-peria-kasittelemattomia-tunnehaavojasi-terapiaohjaaja-antaa-elaman

Avatar
Ansgarius
Viestit: 227

Re: Uusi Ansgarius Blog

Viesti#227 » 06 Heinä 2017 10:48

Tänään tv:ssä: Suurdokumentti hyttysten aiheuttamasta uhasta - tämä jokaisen tulee nähdä


Torstai 6.7.2017 klo 06.05

Tämä pieni olento on pahin peto ihmiselle.

Kuva

Suurdokumentissa ääneen pääsee muun muassa kansainvälisen terveysyhteisön jäsen Bill Gates. (TV5)

TV5-kanavan illassa nähdään tänä vuonna valmistunut ajankohtainen Mosquito-suurdokumentti, joka pureutuu hyttysten aiheuttamaan vakavaan uhkaan.

Hyttysten levittämät taudit ovat todellinen ja alati kasvava vitsaus, jonka suhteen aika toimia on nyt.

Dokumentti selvittää, mikä tekee hyttysestä niin tehokkaan ja tappavan taudinkantajan sekä tarttuu tiedemiesten johdolla lähes mahdottomalta kuulostavaan tavoitteeseen: hyttysten tuhoamiseen sukupuuton partaalle. Aihetta dokumentissa avaavat kansainvälisen terveysyhteisön jäsenet, kuten Bill Gates. Kertojana toimii Oscar-ehdokas Jeremy Renner.

Tartuttavat useita viruksia

Hyttyset ja moskiitot tappavat vuosittain yli miljoona ihmistä, joista suuri osa on lapsia. Hyttysten levittämät taudit, kuten zika-virus, malaria sekä kelta- ja denguekuume ovat nousseet viime vuosina globaalisti otsikoihin.

Ongelma on kuitenkin yksittäisiä epidemioita suurempi. Hyttysten elintila laajenee yhä nopeammin, mitä edesauttaa muun muassa lisääntynyt matkailu sekä ilmaston lämpeneminen.

Levittäytyessään hyttyset välittävät sairauksia uusille alueille, joissa epidemioihin ei ole valmistauduttu. Neljässä eri maanosassa kuvattu dokumentti tarkastelee uhkaa monesta eri näkökulmasta.

Hyttysten sylki on ongelman ydin, sillä sitä kautta ne levittävät viruksia ihmisiin.

-Sota voisi tappaa 10 miljoonaa ihmistä, mutta pandemia on paljon todennäköisempi, yksi asiantuntijoista toteaa dokumentissa.

Uutuusdokumentti nähdään samanaikaisesti ympäri maailmaa Discovery Channelilla. Dokumentissa käsitellään ajankohtaista uhkaa mielenkiintoisesti ja esimerkein havainnollistavasti. On pelottavaa, kuinka suuri riski hyttyset ovat koko maailman ihmisten terveydelle.

-Tämä pieni olento on itseasiassa pahin peto ihmiselle, tutkija Dino Martins kiteyttää dokumentissa.

Hyttysten uhka -dokumentti TV5-kanavalla klo. 21.00

JASMIN HUUSELA

Lainaus:
http://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201707052200247376_tw.shtml

Avatar
Ansgarius
Viestit: 227

Re: Uusi Ansgarius Blog

Viesti#228 » 08 Heinä 2017 20:26

Kristinusko on myös varastanut meidän jumalanimemme omaan käyttöönsä. Perkele, balttien Perkunas, on yksi Ukon nimistä. Ukko, Taivahan taatto, Ylinen, Remo, Remu Pitkänen, Taivaantakoja jne. Ne ovat kaikki meidän oman jumalamme nimiä. Mutta niin on myös itse sana Jumala. Kirkon jumalalla on oma nimi, joka tarkoittaa Minä Olen. Yah-weh. Arabiaksi hän on Allah. Juutalaisilla, kristityillä ja muslimeilla on siis sama jumala, jolla on omakin nimensä, joka ei siis ole Jumala.


Jumala oli ja on erillisnimi omalle jumalallemme. Kirjassaan A History of Pagan Europe Neil Pennick ja Prudence Jones totetavat yksiselitteisesti: "Finno-Ugric pagan deities include a sky-god, eg. Jumala in Finnish,.." (A History of Pagan Europe, Barns & Noble Books 1999, s.181). "Suomalaisugrilaisiin pakanajumaliin kuuluu taivaanjumala eli Jumala suomeksi..." Miksi he näin sanovat? Koska heille, englanninkielisille, Jumala on suomalainen erillisnimi paikalliselle jumalalle, ei suinkaan heidän kulttuuripiirinsä kristillinen jumala. Niin se onkin. Meitä on siis huijattu muutama sata vuotta.


Perkele on saman Jumalan toinen nimi, mutta mitä kirkko on sille tehnytkään? Aivan. Kirkko on anastanut oman jumalamme toisen kutsumanimen ja antanut sille täysin vieraan ja oudon merkityksen, oman jumalansa vastustajan eli saatanan merkityksen. Täysin kiero kirkon logiikka ei suinkaan ole ollut. Perkele, Ukko, Jumala oli heidän Yahwehnsa vastustaja, aivan kuten alkuperäiskielinen stn´kin. Stn on saatanan alkuperäinen nimi ja tarkoitti jumalan tahdon vastustajaa. Siksi aabrahamilaista jumalaa vastustanut arkkienkeli Lucifer, Valonkantaja, on sama hahmo kristillisessä perinteessä. Hän kun kehtasi puolustaa ihmiskuntaa jumalan joukkotuhontasuunnitelmalta eli suurelta raamatun tulvalta.


Suomalaiset rukoilevat edelleen omaa Jumalaansa tällä toisella nimellä. Virallisen version mukaan kyseessä on kiroilu, eli kirous, koska kirkon oli väännettävä pakanasuomalaisten rukoileminen pahaksi ja kiroukseksi, eli kiroiluksi. Mikä on se ikivanha rukous, joka edelleen raikuu maamme salomailla, järvien rannoilla, asvalttityömailla, rakennustyömailla, armeijassa ja lähes kaikkialla? Perkele Jumalauta. Se on rukous, se on voimasanojen rypäs. Ei kiroilua. Perkele Jumala auta. Suomalainen pyytää Jumalansa apua tiukassa paikassa, turhautuessaan, kun tarvitsee lujaa mieltä. Jumalauta Perkele! Jumala auta, Perkele!


Linkki:
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/06/suomalaiset-pakanoita-tietamattaankin.html

Avatar
Ansgarius
Viestit: 227

Re: Uusi Ansgarius Blog

Viesti#229 » 12 Heinä 2017 13:11

Jerusalemin muureilla > Onko Allah sama Jumala kuin Raamatun Jumala?

355 katselua
Ensilähetys: helmikuu 27, 2017, Taivas TV7
Jaksonumero: 50
Kesto: 30 min
Puhutut kielet:
ruotsi
Tekstitykset:
suomi

Linkki:
http://www.tv7.fi/vod/player/49543/


P.S. Edellisen viestin lainauksessa oli epäkohta:
''Juutalaisilla, kristityillä ja muslimeilla on siis sama jumala, jolla on omakin nimensä, joka ei siis ole Jumala.''
Videossa kerrotaan toisenlaista.

Palaa sivulle “Blogit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa