Uusi Ansgarius Blog

Image Perusta oma blogi
User avatar
Ansgarius
Posts: 321

Re: Uusi Ansgarius Blog

Post#321 » 08 Jun 2018 15:04

https://www.youtube.com/watch?v=dfi7zWA2Zkc

Saksa ei ole enään turvallinen maa, ihmiset muuttaa Unkariin : 3.6.2018

1 017 näyttökertaa

tarkka71

Julkaistu 4.6.2018


Salkkarit - Historiaa - 3 päivää sitten
Vihdoin mtv uskals my√∂nt√§√§ tosiasian!ÔĽŅradikaali - 4 päivää sitten
Ruotsissa käynyt, Saksassa myös... mut silti jotkut uskoo että ei toi tapahdu Suomessa, ihan helvetin uskomatonta kuinka aivottomia lampaita moni on. Rajat kiinni sillä lähi-idästä ja afrikasta tulevat ei oikeasti ole ihmisiä, kutsuaa rasistiksi jos haluat mutta ei ihminen käyttäydy niin kun ne käyttäytyy. Enkä edes yleistä jos jumalauta niillä on 22-kertanen riski suorittaa seksuaalirikos nii onko normaalia?

Ihan tosissaan pitäs miettiä helvettiin muuttamista tästä maasta, painetaan duunia niska limassa josta sitten viedään iso osa ja annetaan narkkareille, maahanmuuttajille ja muuten vaan sossurotille, ei jumalauta.

Reservist√§ erosin jo viime vuonna ja suosittelen tekem√§√§n samoin, vittuako t√§ll√§st√§ paskaloukkua puolustamaan ennen ku saadaan kunnon johto ja joku tolkku t√§h√§nkin hommaan.ÔĽŅ

User avatar
Ansgarius
Posts: 321

Re: Uusi Ansgarius Blog

Post#322 » 15 Jun 2018 20:16

Suomalaisten suolistossa kytee kansantauti ja sairastuvien m√§√§r√§ kasvaa r√§j√§hdysm√§isesti - Arvoitusta vuosia tutkinut lastenl√§√§k√§ri: ‚ÄĚEmme tied√§, mit√§ on tapahtunut‚ÄĚ

Eilen klo 21:30 Terveys | Terveysuutiset

Suomessa on jo yli 46‚ÄČ000 ihmist√§, jotka sairastavat parantumatonta vaikeahoitoista suolistotulehdusta.
Joka vuosi ilmaantuu 2‚ÄČ000 uutta sairastunutta. Taudin levi√§misess√§ on jo kansantaudin piirteit√§.


Image

Kaija-Leena Kolho arvelee, että vaikeiden tapausten lisääntymisen taustalla ei ole yhtä ainoata selittävää tekijää, vaan taudinkuva saattaa syntyä monen eri tekijän summana.


Kun Kaija-Leena Kolho vuosituhannen vaihteessa aloitti työnsä HUS:n lastenklinikalla suolistosairauksiin erikoistuneena lääkärinä, hän pani merkille, että vaikeahoitoisten suolistotulehdusten määrä lapsipotilailla jostain syystä kasvoi.

- Lapsipotilaiden kohtaaminen herätti voimakkaan halun selvittää, mistä tämä johtuu ja miten hoitoja voidaan parantaa.

Vuoden 2018 alussa Kolho aloitti Tampereen yliopiston lastentautiopin professorina. Hän työskentelee myös apulaisylilääkärinä sekä Tampereen Taysissa että Helsingin yliopistollisessa keskussairaalassa.

Kolhon lapsipotilaiden parissa tekemä havainto liittyy Suomessa käynnissä olevaan suureen muutokseen, joka alkoi jo 1990-luvulla: vaikeahoitoisten tulehduksellisten suolistosairauksien eli IBD-sairauksien määrä on kasvanut räjähdysmäisesti 2000-luvulla sekä lapsilla että aikuisilla.


Kun Kolho teki ensimm√§isen apurahahakemuksensa tutkimusty√∂t√§ varten 2004, IBD:st√§ k√§rsi Kelan tilastojen mukaan 24‚ÄČ000 suomalaista.

- Nyt n√§it√§ tauteja sairastaa jo yli 46‚ÄČ000 henkil√∂√§. Ilmaantuvuus sek√§ lapsilla ett√§ aikuisilla lis√§√§ntyy koko ajan. Joka vuosi IBD-diagnoosin saa noin 2‚ÄČ000 ihmist√§.


Linkki:
https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201806132201010456_we.shtml

User avatar
Ansgarius
Posts: 321

Re: Uusi Ansgarius Blog

Post#323 » 21 Jun 2018 12:48

Auringossa on reikä - Katso video

Koronan aukko - Tekniikkatalous - 13.5.2014 klo 09:34 Matti Koivisto

NASAn satelliitti on tehnyt näyttävän löydön: auringossa on reikä.

Image

Kuva: Solar Dynamics Observatory / NASA


Tumma neliö auringossa, joka tunnetaan koronan aukkona, on alue jossa magneettikenttä on avoin ja aurinkotuulet virtaavat auringosta poispäin uskomatonta vauhtia. NASA onnistui saamaan videokuvaa aukosta viime viikolla käyttämällä aurinkoa tutkivaa SDO (Solar Dynamic Observatory) satelliittiaan.

Koronan aukko näyttäytyy tummempana alueena auringon pinnalla NASA:n kuvissa, sillä elektronitiheys aukoissa on pienempi. Aukon sisällä voi nähdä kuuman plasman muodostamia kirkkaita renkaita.

Reiästä purkautuvat aurinkotuulet eivät todennäköisesti vaikuta elämään maapallon kamaralla, NASA:n tutkijat arvelevat. Aurinkotuulet voisivat aiheuttaa Maassa magneettisia häiriöitä ja revontulia.

https://youtu.be/pxUBhrd3_C0


Linkki:
https://www.tekniikkatalous.fi/tiede/2014-05-13/Auringossa-on-reik%C3%A4---Katso-video-3319567.html

Return to ‚ÄúBlogit‚ÄĚ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

cron