Maijan jumpat

Tavallisen tallaajan treenipäiväkirja: Kirjaa treenisi
yakari
Posts: 646

Maijan jumpat

Post#1 » 21 Nov 2013 23:39


Nokian koululla puolitoista tuntia futisharkkaa. Ja olihan meillä se kuntotestikin. Mulla meni ihan hyvin, aion olla keväällä timmissä kunnossa!


yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#2 » 25 Nov 2013 21:01


Isolla(9) tyttöjengillä kunnon fudishikiharkat!


yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#3 » 02 Dec 2013 21:10


Mukavat tunnin ja vartin reenit seitsemän muun tytön kanssa. Futsal-säännöillä pelattiin lopussa.


yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#4 » 05 Dec 2013 19:46


Puolitoista tuntia reeniä ilman palloa ja pallon kanssa. Pujottelut pallon kanssa kartioiden ympäri, motoriikkaharkkaa tikkaamalla kartioiden yli, pallon kuoletusta syöttöä vastaanotettaessa, ja lopuksi höntsyä.


yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#5 » 03 Jan 2014 18:28


Nyt se iso askel on otettu! Nimittäin vaihdoin seuraa ja siinä samassa joukkuetta myös. Tänään olin ensimmäisissä Fc Nokian fudisharkoissa Menkalan kentällä. Paljon juostiin, ja tehtiin erinäisiä harjoitteita lihaksille. Reenin jälkeen varpaat oli saanut kylmää, kun on kireät kengät ja ilma oli viilee. Tykkäsin reenata ja tyttöjä oli paljon mukana!!!!

yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#6 » 07 Jan 2014 21:12Nokian lukiolla tunti ja 45minuuttia jalkkisreeniä. Aluksi puolen tunnin lenkki. Matkana pari kilsaa. Jaksoin hyvin muiden tyttöjen kanssa. Eilen juoksin iskän kanssa 45 minuuttia, mutta jouduin välillä kävelemään, vaikka vauhti olikin alhainen. Tämän päivän lenkin jälkeen venyttelimme vartin.
Siirryimme salin puolelle tekniikkaharjoituksiin. Pallon kanssa siis tunti. Ja kylläpä on FC Nokialla motivoituneita tyttöjä! Tämä on se juttu, mitä olen kaivannut. Kehittymistä ei voi vastustaa!!!

yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#7 » 08 Jan 2014 21:34

Myllyhaan koululla reenit. Juoksimme puolituntia ulkona, pinsiöntien kupeessa. Matkaa kertyi trackerin mukaan 3.27km. Jaksoin hyvin 12 muun tytön, valmentajan ja iskän kanssa. Siirryimme lenkin jälkeen sisälle, ja vartin venyttelyt ohjatusti.
Tunti koordinaatioharjoitusta; hippaa, kissaa ja hiirtä sekä juoksua ympäri salia. Lattialle oli levitetty paljon mattoja, ja osa oli kaksinkerroin. Piti juosta normaalisti, ei saanut hypätä, mutta tasapaino piti säilyttää. Oli aika vaikeaa, aluksi. Seuraavat FC Nokian reenit ensi tiistaina.

yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#8 » 12 Jan 2014 19:21


Saimme tälle päivälle reenivuoron koskenmäen koululta. Tunti pallon kanssa erilaisia taktiikoita harjoitellen. Tyttöjä oli paikalla yhdeksän. Ensi viikolla iskä tekee siirron mulle Pyrystä FC Nokiaan.

yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#9 » 14 Jan 2014 19:36


Pakkasessa juoksua puolituntia, jonka jälkeen salissa venyttelyt ja tekniikkaharjoitukset pallolla.

yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#10 » 15 Jan 2014 21:08

FC Nokian futisharkat myllyhaan koululla. Kävimme metsälenkillä, otsalamppu valaisi reittiä. Aika haastavaa taiteilua liukkaalla ja lumisella metsäreitillä. Tämä on sitä koordinaatio ja motoriikkaharjoitusta. Kyse on myös kaveriin luottamisesta, sillä matkan varrella tytöt tukivat toisiaan sanallisesti, ohjeita jaellen pahoissa paikoissa.

Littaa ja punnerruksia, sekä muutama kuperkeikka ennen sisäharkkoja. Sisällä jatkettiin samalla teemalla, eli luottamisesta oli kyse. VOINKO LUOTTAA JOUKKUETOVERIIN, kun: Menen tehtävärataa silmät sidottuna, ja teen mitä kaveri käskee tehdä.. Vastauksen saatoin antaa radan maalissa; Kyllä voin.
Taas niin erilainen harkka, mutta hyvä sellainen.

yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#11 » 19 Jan 2014 17:26


Glassrobott-hallissa, keinonurmihallissa harkat. 18 tyttöä eli kaksi joukkuetta FC Nokialta tekniikkaa hiomassa.

Alkulämpöinä pallon kuljetusta ja pujottelua keilojen välistä. Käännökset ulkoterillä, ja nopea spurtti lopuksi.

Cruyff-käännös; pallon kuljetusta, ja komennosta pallo siirretään jalan takaa ja muutetaan kulkusuuntaa.
Heittojen vastaanotto jalkaterän pöydällä, sisäterällä, reidellä, ja päällä.

Seinäsyöttöharjoituksena palloton pelaaja etenee maalin kulmalta keskikentälle ja vastaantuleva pelaaja syöttää pallon. Pallo seinänä laitaan, ja seinän antanut kääntyy hyökkäämään, ideana tehdä maali.

Lopuksi kevyttä juoksua, ja merkistä vetoja. Vatsa ja selkäliikkeitä 3 x 20.

yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#12 » 21 Jan 2014 21:21


Nokian lukiolla tunti ja kolme varttia. Ulkona n. 20 minsaa juoksua pihassa. Pakkasta melkein 20, joten liikkeessä koko ajan. Komentoihin reagointia ja äkkinäisiä suunnanmuutoksia. Sisällä venyttelyt sekä 2vs0 ja 1vs1 pelisysteemit. Myös laukaisutarkkuutta reenattiin, yhdeksän tyttöä kaikkiaan harkkaamassa.

yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#13 » 22 Jan 2014 21:05Tekniikkareenit myllyhaan koululla, 13 tytön kera. Ulkona hölkättiin pihaa ympäri noin vartti ja sisällä vartin venyttelyt. Staattista pito hoowerina ja seinää vasten nojaamisena, ysikympin kulmassa. Lopuksi littaa ja nyt suihkuun ja nukkumaan!


yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#14 » 26 Jan 2014 11:58


Eiliset futsal-pelit jäi kertomatta, olin seuraamassa FC Nokian turnausta lempäälässä. Eka peli päättyi Loisketta vastaan 1-1, ja toisessa avautui ovet apposen auki Kangasalaa vastaan, lopputulos 10-1, Nokian hyväksi. Meillä näyttää olevan kova jengi!

Tänään oli aamureenit Pirkkalassa, tekonurmellla. Iskä veti eka treeninsä FC Nokialle. Pallon kuljetusta, eri variaatiot, aluepeliä parilla eri systeemillä, pallon vastaanottoa, sekä lopussa intervallijuoksua. Vatsat ja selät 3 x 20 ihan vimpaksi!


yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#15 » 27 Jan 2014 20:57


Tänään oli futsal turnaus palloiluhallilla.

Myllyhakaa vastaan voitimme 3-0, oma saldo kaksi maalia. Toinen matsi Alhoniittyä vastaan päättyi tasalukemiin 1-1.
Nokian koulua vastaan pelattu matsi oli erikoinen ja opetttavainen, periksiantamattomuudesta ja otteen herpaantumisesta; johdimme 4-0, mutta hävisimme 4-6. Kankaantakaa vastaan voitto lukemin 4-0. Syötöt annoin joka maaliin.
Olemme jatkossa, saamme ajankohdan myöhemmin selville.


yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#16 » 30 Jan 2014 21:33


Koordinaatioreenit koululla. Ennen harkkoja olin katsomassa iskän vetämiä reenejä Nokian koululla.

Myllyhaan koululla kävimme juoksemassa 1.7 kilsaa, jonka jälkeen Mikko veti meille koordinaatioharkat.-02 TYTÖT OLI MUKANA, JOTEN MEITÄ OLI 25 tyttöä paikalla. Valssien tahdissa askeleita ja lopuksi letkajenkkaa!


yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#17 » 02 Feb 2014 15:55


Pirkkalassa tekonurmella FC Nokian reenit. Iskän vetämänä, joten oli luvassa ”kivaa”.
Syöttöharjoittelulla aloitettiin; sisä ulkosyrjätekniikat, sekä liikkuminen pallottomana ja pallollisena.
Neliön ulkolaidoilla kolme tyttöä ja yksi neliö sisässä. Ulkona olijat syöttelevät laitoja myöten toisilleen ja sisällä olija yrittää katkaista syötön. Laidat joutuvat kovaan liikkeeseen, koska yksi laita on ilman pelaajaa. Kaksi vs yksi hyökkäys; Yksi puolustaa aluetta, jonka läpi hyökkääjät yrittävät saada pallon, menemättä itse alueelle. Tämä harjoite on mulle tuttu aikaisemmasta seurasta.
Teimme myös pitkiä juoksuja ilman palloa, ja syöttö tuli kaukaa, kun olimme postilla tehneet jyrkän neulansilmän. Lopuksi juoksimme aivan kevyellä rytmillä, ja vihellyksestä spurtti, ja toisella vihellyksellä taas kevyttä. Tätä noin kuusi kertaa. Loppuun kevyttä hölkkää kolme kertaa edes taas kentän pituussuunnassa. Ja lihaksille vatsa, ja selkäliikkeitä.


yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#18 » 04 Feb 2014 21:17


Lukiolla fudisharkat. Paikalle saapui 14 tyttöä, pari valkkua ja jojo. Lenkki ulkona kesti n. 25-30minsaa, jonka jälkeen sisälle venyttelemään. Pallon kanssa pareittain syötöt keilojen välistä. Syöttöjen vastaanottoa ja kuljetus. Aluepeliä pienellä alueella, kolme vs kolme. Lopuksi pelasimme futsal-höntsyä. Mukavat reenit!


yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#19 » 09 Feb 2014 17:26


Pirkkalassa tusina tyttöjä, siis FC Nokian reenit. Reenit veti iskä, kun vastuuvalkku oli estynyt. Lämmöiksi pallon kuljetusta rajatulla alueella ja merkistä lähdettiin ottamaan kaverin palloa pois, potkaisemaan pois alueelta, jolloin hän on pelistä ulkona. Kolme kiekkaa, jonka jälkeen ilman palloa lihasta auki ja paikat rääkkikuntoon.
Aluepeliä kaksi vs kaksi, yhdellä kosketuksella syöttö eteenpäin. Kolme pelaajaa linjassa ja keskimmäinen juoksee heidän välissä ottaen syötön vastaan, palauttaa, juoksee toiseen päähän ja siellä sama juttu. Pelasimme, ja keskitys piti antaa laidan kautta, alue oli erikseen keiloilla rajattu. Yksi pelaaja oli alueella ja hänen kautta keskitykset.
Lopuksi kevyttä juoksu, ja merkistä spurtti ja toisesta merkistä kevennys. Tätä n. 10 minuuttia. Lihaksille 20 toistoa; kyykyt, vatsat, selät ja punnerrukset.


yakari
Posts: 646

Re: Maijan jumpat

Post#20 » 11 Feb 2014 21:13


Nokian lukiolla fudisharkat. Aluksi puolen tunnin lenkki. Yksitoista likkaa jaettuna neljälle eri keilaradalle pallojen kanssa. Kierroksia about neljä, jonka jälkeen pujottelurata kohti maalia, ja laukaisu kohti maalia. Hyvät harkat!

Return to “Treenipäiväkirjat”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron