Margariini on terveysriski!

Keskustele ravinnosta ja terveydestä
User avatar
Sony
Posts: 18286

Margariini on terveysriski!

Post#1 » 05 Apr 2015 18:06

http://www.vaken.se/margarin-en-halsorisk/#

Poistettu ravinteita
Kun kemiallinen käsittely hävitetty, vähentää tai muuttaa elintärkeitä ravintoaineita rasvoihin. Meidän on muistettava, että monia tärkeitä ravintoaineita ja vitamiineja liuotetaan rasvaa, joka tulee siis ainutlaatuinen kuljetin kehomme näiden aineiden. Näitä ovat kasvisteroleja, antioksidantteja, karotenoideja, jne tuhota tällaiset aineet ovat vakavia ja sitäkin hyväksyttävää, kun jalostus on vain kosmeettinen tarkoitus - poistaa luonnollisten ominaisuuksien jotta rasva massa sitten annetaan uusi väri, haju ja maku. Haluat tehdä kemiallisesti valmistettuja voita jäljitelmä. Olisi vaikea tuottaa hyväksyttävän margariinia luonnon kasvirasvat ja öljyt, mutta tämä tuote lepäisi sen luonnollinen väri, haju ja maku. Esimerkiksi vihreitä oliiveja ja maku margariini tehtiin oliiviöljyä. Tämä kaikki rasvaliukoisten aineiden jäädä ja muuttumattomina. Täällä olisi jäämien louhinnan ja muiden prosessikemikaaleja.

Margariini on pelkkää jätettä. "#/hauta/"

Syöpä
* On monia raportteja, joissa osoitetaan korrelaatio välillä margariinia tai monityydyttymättömiä rasvoja ja eri syöpiä, kuten rinta-, eturauhas-, munuais-, haima- ja peräsuolen.
* lähtö syöpäsairaus pahentaa margariini.
* immuunijärjestelmä, joka auttaa meitä taistelussa syöpää , vähennetään monityydyttymättömiä rasvoja.

User avatar
Sony
Posts: 18286

Re: Margariini on terveysriski!

Post#2 » 12 Jan 2017 14:18

https://www.efsa.europa.eu/en/press/news/160503a
Glycerol-based process contaminants found in palm oil, but also in other vegetable oils, margarines and some processed foods, raise potential health concerns for average consumers of these foods in all young age groups, and for high consumers in all age groups.
Margariini tuhoaa terveyden /th(/)/

Return to ‚ÄúRavinto / terveys‚ÄĚ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron