Supermassa Marko Savolainen

Kehonrakennukseen ja fitnekseen liittyvät asiat, kilpailut jne.
User avatar
Sony
Posts: 18285

Supermassa Marko Savolainen

Post#1 » 14 Dec 2013 22:34


Supermassan Videoblogi 12.12.2013

Savolaisen sponsori on vaihtunut ja massa on astellut Anssi Mannisen talliin. Savolainen lupautuu kertomaan kaiken kisauransa ja ennen kisauraa tapahtuneet asiat kaunistelematta. Puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä.
Kilpakehonrakennus ei ole terveysliikuntaa, sanoo Marko Savolainen ja on siinä aivan oikeassa.

http://supermassa.m-nation.fi/ Supermassan BlogiImage
Supermassa luottaa Mannisen vitamiineihin.

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#2 » 15 Dec 2013 15:06

Kyykky 260 kg x 14 ja puoli toistoa! Marko Savolainen teki tämän kyykkytuloksen uransa alkuaikoina ja takana oli vain kaksi vuotta treeniä. Tulos kertoo lahjakuudesta.

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#3 » 20 Dec 2013 14:34


Supermassa & Don Herranen Vlog #3

Herrasen mielestä Marko Savolainen on vähän "vittumainen" mies koska rääkkää niin kovasti heitä. #/sikari//

Alkaa Herrasella näkymään jo sitä vanhaa massaa ja rakennetta.

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#4 » 20 Dec 2013 14:55


Juhani Herranen: Jorma Räty cup 1988. Herrasella hyvä lavaesiintyminen.

User avatar
Sony
Posts: 18285

Savolaisen vieraana Jussi Juhani Herranen.

Post#5 » 20 Dec 2013 16:54


Supermassa Vblog 18.12.2013

Supermassa Marko Savolaisen vieraana Jussi Juhani Herranen.

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#6 » 25 Dec 2013 22:23


Supermassa & KP Vlog # 4

KP Ouraman haastattelu! Marko Savolainen haastattelee bodigurua.

Markon ja KP Ouraman matka kehonrakennuskisoihin oli täynnä kommelluksia ja mutkia. Ourama aloitti kehonrakennus treenit 1980. Ensimmäiset kehonrakennuskisat KP kävi vuonna 1983, jääden kisoissa viimeiseksi. Tony Halme oli samassa sarjassa Ouraman kanssa.

Kp Ourama voitti Marko Savolaisen kulmasoudussa vuonna 1998. Tangossa oli rautaa 180 kg ja KP teki pari toistoa enemmän.

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#7 » 29 Dec 2013 12:14

http://supermassa.m-nation.fi/2013/12/1 ... rly-years/


http://supermassa.m-nation.fi/2013/12/2 ... y-years-2/
Alunperin kuurittelu lähti käyntiin ammattikoulussa, jossa kaverini, jonka kanssa myös treenasimme samalla salilla, oli tietääkseni alkanut tekemään pientä bisnestä. Hän tarjosi näitä kauppatavaroita minulle, kyseessä oli Anavar-napit, kuten edellisessä Early Years -tekstissä mainitsin. Aluksi olin todella vastaan koko ajatusta, sillä minusta se oli fuskausta ja pidin tavallaan heikkoina kavereita, jotka eivät pystyneet treenaamaan kovaa ilman aineita ja kehittymään. Kehityin itse ensimmäiset pari vuotta, jotka naturaalina treenasin, paremmin kuin nuo, joiden tiesin kuurittelevan. Mutta toisaalta olin päättänyt, että haluan päästä lajissa mahdollisimman pitkälle ja kun tiesin, että nämä auttavat tämän tavoitteen saavuttamisessa, aloitin käytön.


Marko Savolainen kertoo blogissaan aineiden käytöstään.

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#8 » 29 Dec 2013 12:31

Alla olevissa lapuissa on ensimmäisiin kisoihin valmistautuessa käyttämiäni aineita. TÄMÄ OLI AIVAN JÄRJETÖN KUURI! En oikeastaan tiennyt tuolloin mistään mitään ts. aineiden vaarallisuudesta. Tämän kuurin loputtua ja kolme kuukautta tauolla oltuani menin verikokeisiin, kun olin aloittamassa uutta kuuria (kävin aina ennen utta kuuria verikokeissa enkä aloittanut uutta, jos veriarvot eivät olleet kunnossa. Ikävä kyllä ihan viimeisinä vuosina se jäi tekemättä). Nyt arvot eivät todellakaan olleet kunnossa. Maksa-arvoni olivat ASAT 800 ja ALAT 900. Yläraja oli tuolloin muistaakseni 50, nykyään 70. Myös jonkinlainen verisuonikasvain oli maksassa ja lääkäri totesi, että eiköhän tämä harrastus ollut tässä. Myös itse ajattelin tuolloin, että olisiko tosiaan hankittava uusi harrastus

http://supermassa.m-nation.fi/2013/12/2 ... y-years-2/

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#9 » 30 Dec 2013 22:49

Esiclene on steroidi, joka on hieman erilainen kuin muut. Aine formebolone on saatavilla eri muodoissa hallinnon. Urheilijoille vain ruiskeena versio on kiinnostava. Koska sen anabolinen vaikutus, Esiclene ei sovellu hyvin kuin steroidi urheilijoille. Kehonrakennus, mutta se on erittäin arvostettu ja yleisesti käytetty yhdiste, koska sillä on epätavallinen ominaisuus mahdollistaa minkä tahansa lihaksen halkaisija kasvaa ja koko, joka on lyhin. Miten tämä on mahdollista? Esiclene stimuloi lihaskudoksen sijaitsee injektointikohdassa. Kudos puolustautuu tai sanokaamme, reagoi paikallisen tulehduksen.

Tämä ilmenevät kertyminen kudokseen nestettä imusuoniston joka on syy turvotusta tai laajentuminen pistetään lihakseen. Jotta väärinkäsitysten välttämiseksi haluamme nimenomaan korostaa jälleen kerran, että neste ei ole kertyminen ihoa, mutta itse asiassa lihaskudosta. Nyt se pitäisi myös olla selvää, miksi kaikki muut yhdisteen anto tuo ei tuottanut tuloksia kehonrakentajat. Koska tulehdus on yleensä kivulias, jokainen Esiclene ampulli-tukseen sisältyy myös 20 mg lidokaiini, lievä kipulääke. Injektio itsessään ei ole kivulias, mutta epämiellyttävä tunne paikassa injektio on tunnettu noin vuorokauden. Koska aine liukenee veteen, Esiclene n vaikutuksen kesto on rajoitettu, jotta turvotus alkaa laskea noin yksi päivä, ja sen jälkeen korkeintaan 4-5 päivää lihas on takaisin normaaliin kokoonsa. Tästä syystä kehonrakentajat käyttää Esiclene vain viimeisten 7-14 päivää ennen kilpailua ryhdistäytyä vähemmän kehittyneiden lihasryhmiä. Jotta kompensoimaan varten lasku turvotusta, yhdiste on yleensä ennustetulla päivittäin. Pienemmät lihasryhmiä, kuten hauis, ojentaja, del-kertonut lihakset ja vasikat ovat erityisen sopivia ja siten parempana kuin toiset.

Aikana 1-2 viikkoa tilapäinen kasvu voitto 1-1,5 tuumaa aseiden ja vasikoita voi saada. Korkeintaan kaksi tai kolme eri lihakset ovat yleensä pistetään samaan aikaan. Usein urheilija alkaa 1 ml injektio, seuraavien päivien aikana se on kasvanut 2 ml = 1 ampulli per lihas. Esiclene, tätä tarkoitusta varten, pistetään insuliinia neuloja. Esiclene on myös suosittu naisten keskuudessa, koska se on erittäin tehokas. On myös todistettu, että Esiclene, kuten com-mon vesi-liuennut steroidit, auttaa urheilija saavuttaa veto-ter lihasten kovuus koko keholle aikana hänen valmistautuminen kilpailuun. Jotkut kehonrakentajat käyttävät Esiclene pidemmällä aikavälillä säännöllisin väliajoin, yleensä 2 ml välein 5-7 päivää, jotta voidaan edistää kasvua erittäin itsepäinen käsivarren tai pohjelihaksen. Sen lisäksi, että kipu pisteen injektio ja joissakin tapauksissa jonkin verran hankala näköinen lihas, Esiclene ei ole merkittäviä kielteisiä sivuvaikutuksia. On vaikea löytää Esiclene pimeillä markkinoilla. Kuusi ampullia sisältyvät laatikko ulosvedettävä muovinen sänky. Yksi ampulli sisältää 2 ml injektio neste 4 mg liuenneen aineen. Tämä yhdiste on erittäin edullinen. Pimeillä markkinoilla ampulli normaalisti myy $ 6-10.

Copyright © 2002-2005 Anaboliset steroidit raamattu ™ - Kaikki oikeudet pidätetään

http://www.anabolic-bible.org/Profile.a ... e=Esiclene

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#10 » 01 Jan 2014 17:44

Koska monet BODY-lehden lukijat eivät koskaan ehtineet nähdä Marko ”Supermassa” Savolaisen treenejä livenä tai edes lukea hänen ”Supermassa”-kirjaa, joka on jo myyty loppuun vuosia sitten, päätin julkaista yhden luvun kirjasta, jossa hän itse kertoo omin sanoin treeneistään vuonna 1997. Katsoin aikoinani Supermassa Returns-videon, mutta siitä ei mielestäni saa mitään kuvaa miten Marko treenasi silloin, kun hän oli aivan absoluuttisessa huipussaan. Tässä ote Supermassa-kirjasta, Markon omin sanoin:

http://www.bodylehti.fi/?p=1769

Image

Omassa "bodikirjastossa" oli tämäkin teos pitkään kunnes myin sen hyvällä hinnalla.

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#11 » 03 Jan 2014 11:45

Harrastukset ennen ja jälkeen kehonrakennuksen

ällä kertaa kirjoittelen vähän mitä on tullut harrastettua kehonrakennuksen lisäksi. Jostain syystä olen hakeutunut aina yksilölajeihin, tosin jonkin aikaa harrastin myös jalkapalloa, mutta pääsääntöisesti on menty yksilölajien parissa.

http://supermassa.m-nation.fi/2014/01/0 ... alissakin/

Supermassa Marko Savolainen on harrastellut menestyksekkäästi muitakin lajeja ennen kehonrakennus uraansa.

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#12 » 05 Jan 2014 13:07


Supermassa Marko Savolainen poseeraa: Dilletin ja Ronnie Colemanin kanssa.

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#13 » 05 Jan 2014 15:24

Tänään saattaa blogissa selvitä, olenko käyttänyt pahamaineista Syntholia

Supermassa Marko Savolainen kertoo Facebookissa.

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#14 » 05 Jan 2014 23:29

Aloin tuohon aikaan käyttää myös insuliinia, jota silloin sai vielä apteekista ilman reseptiä, mikä nykyään tuntuu kyllä aika kauhealle. En tässä sen kummemmin tarkenna insuliinin käytön tarkoitusta, koska tämä aine on mielestäni kaikkein vaarallisin aine, mitä kehonrakennuksessa yleisesti käytetään. Insuliini väärin käytettynä voi tappaa sinut jopa tunneissa, niin kuin itselleni oli käydä. Tämä tapahtui vuonna -92 ollessani dieetillä erittäin vähillä hiilareilla, kun tietoa aineen käytöstä ei sen kummemmin ollut, mitä nyt jotain kuullut joskus joltakin. Internetiä ei tuolloin ollut eikä oikein muitakaan keinoja hakea tietoa näistä asioista. Niin kuin jokainen voi arvata, erittäin niukkahiilihydraattinen dieetti yhdistettynä insuliiniin on todella järjetöntä ja hengenvaarallista touhua.

http://supermassa.m-nation.fi/

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#15 » 06 Jan 2014 22:45


Puhetta Douppingista!

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#16 » 09 Jan 2014 16:02

Supermassa Marko Savolaisen vieraana koht puoleen, Jari Bull Mentula! Saattaa tulla mielenkiintoinen haastattelu.

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#17 » 11 Jan 2014 10:33


Supermassa Marko Savolainen haastattelee Antti Jurvansuuta.

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#18 » 11 Jan 2014 19:53


Supermassa Marko Savolainen näyttää kireyden mallia.

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#19 » 13 Jan 2014 14:58

Supermassa & Antti Jurvansuu TREENI Vlog 6Jurvansuun viparit ei täytä perus podaajan"pakkis" kriteerejä. Mielenkiinnolla odottelen kommentteja "Salikomedia! osastolta.


Side lateral raise 25 kg old school training.
Tässä oma vipunostovideo jota on kovasti haukuttu koska ei ole puhdas suoritus.

User avatar
Sony
Posts: 18285

Re: Supermassa Marko Savolainen

Post#20 » 13 Jan 2014 17:45

Aarre Käpylä kohta Supermassa Marko Savolaisen piinapenkissä.(Tämä on varma tieto) #/cool/#

Return to “Kilpakehonrakennus”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron